Pühapäeval läbiti Tallinna tänavatel triatloni suurvõistluse Ironmani 70.3 distants, kus võidukad olid inglane Matthew Brook ja kreeklanna Jenny Boulmeti. Parimate eestlastena olid finišis naistest teisena Liisa Kull ja meestest kolmandana Rait Pallo.

 “Publik elas niimoodi kaasa, et see oli ülilahe, kogu see melu vanalinnas. Ma ei ole elu sees nii kiiresti jooksnud, kui täna vist, uskumatu. Ütleme umbes poole jooksu peal ma vaatasin, et vaikselt ikka konkurendid tulevad eespoolt lähemale, aga ma ei teadnud, kas ma pean vastu või ei pea. Aga kõik elasid niimoodi kaasa, et seal ei olnud varianti, tuli lihtsalt pingutada lõpuni,” sõnas Pallo ERR Spordile, kes krooniti Eesti meistriks triatloni poolpikal distantsil. 

Kull lisas: “Ma tulin ratta vahetusalast välja ja sain aru, et mul on pidur tagumisel kettal peal, pidin kolm minutit seisma, et see lahti saada. Pöörasin ratta teistpidi, kõik joogid tulid välja, aga pidurit ei saanud ikka lahti. Ma seisin seal umbes kolm minutit ja siis ma mõttes juba mõtlesin, et ongi kõik, aga sain piduri lahti ja rattas andsin seejärel 101 ja jooksus 102 protsenti – mitte midagi ei jäänud sisse.”