Olles kunagi sõpradega ujunud Käsmult – Võsule treeningul, mõtles Marko Torm, et tore oleks seda võimalust pakkuda ka teistele avaveeujumist armastavatele inimestele.

Läinud nädalavahetusel ujusid sajad ujumissõbrad Käsmu rannast Võsule. Kogupikkuseks kujunes 3,5km. Kiiremad olid meestest Sander Paavo, kes läbis distantsi ajaga 47 minutit ja 51 sekundit, talle järgnesid Jakob Toming 51:46 ja Mirko Marcel Nõmm ajaga 55:03. Naiste arvestuses võidutses Merle Vantsi ajaga 1:02:04. Talle järgnesid Kristiina Arusoo 1:04:47 ja Lisett Tokovenko ajaga 1:06:07.
Kokku osales võistlusel 116 inimest, kellest 36 olid nais- ja 80 meesosalejad.

Lisame siia Tripassion Triatloniklubi esindaja Margot Roodi kommentaari

Täna oli minu jaoks see päev, kui hakkasin nutma juba 500m enne finišit, seat ma ei suutnud uskuda, et ma päriselt tegingi selle ära. Ja siis vaatad jälle täispika ironmani ülekannet… Enne, kui jõuad üliinimeste ratta ja jooksu distantse imestama hakata, hüppavad nad vette ja ujuvad 3,8 km. Nagu… kes see teeb nii? Miks? Kuidas? Mida??? Aga siis teed tööd… ja ühel hetkel oledki valmis ka ise merre hüppama. Merre, mitte järve! Ja ujud lainetuse kiuste 3,5 km. 115nest ujujast olin finišis 48ndana ning aeg 1h 20min oli täitsa ok. Mitte väga hea, mitte ka väga halb. Esimese mereujumise kohta täitsa ok. Aga see emotsioon… sellepärast lähen veel!!!

Uus üritus saab toimuma kuupäeval 16.07.2022

TULEMUSED

Tektst: Triatloniportaal / Margot Roodi
Foto: Mallor Malmre